Min fredagsbukett

Jag har kommit efter med min fredagsbukett här eftersom att jag har bloggat på Elle decoration ett tag. Men nu ska jag försöka komma igång igen! Här är dagens bidrag. En septemberbukett med b.la. dahlia, nypon, kärleksört och astillbe.

Hur ser din fredagsbukett ut? Lägg upp bilden på din instagram, följ och tagga @vintagefabriken @skilladflorals och #minfredagsbukett – så att vi kan hitta din bild och inspireras. En av bilderna belönas varje månad med en liten present från Vintagefabriken!

Anemonbukett

Min fredagsbukett är en brudbukett som jag gjorde åt Gabriella. Hon ville ha anemoner och suckulenter och att den skulle vara lite lila. I buketten finns även limonium, stjärnflocka, eukalyptus och rosmarin. 

Rosmarinen syns inte så bra på just denna bild men finns där någonstans. Även knappnålsblomman har rosmarin i sig, eftersom att brudgummen har rötter från Serbien och det finns en tradition av att ha rosmarin på bröllop. Vet inte så mycket om denna tradition men tyckte ända att det var fint att ha med det i buketten. 

Foto: Emmy Lundström

Min fredagsbukett

Från och med idag inleder jag ett roligt samarbete med Vintagefabriken där vi varje vecka delar med oss av en fredagsbukett under hashtaggen ‪#‎minfredagsbukett‬ på instagram. Häng på och tagga dina blommor så inspirerar vi varandra! 

"Min fredagsbukett består av ett helt fång rosa kvistrosor, hur ser din fredagsbukett ut?"

Bortakontor i Bergianska trädgården

Här kommer ett fint Stockholmstips, nämligen Beriganska trädgården i Stockholm. Luncha, fika och titta på växter med dina kiddos en dag vet jag!

I onsdags beslöt jag, Linda och Emma oss för att ditcha kontoret och sticka till Medelhavet och jobba istället. Nästa iallafall.

Först åts det lunch i det gamla orangeriet. Samma ställe som vi åt lunch på min möhippa! Återupplevde lite fina minnen från i somras.  

Mätta och nöjda! Sen gick vi till växthuset och jobbade.  

Har jag nämt att du blir lugn och glad av växter? Du blir lugn och glad av växter!

 

Blogg för Femina!

Just nu kan du följa mig på Femina där jag gästbloggar i Februari månad på Flowers and feasts sida. Här kan du hitta den! Mitt senaste inlägg handlar om olika bröllopstyper, nedan Parisbruden!

Vårpeppen..

..har börjat! Trots att det äntligen har blivit lite vinter nu. Jag har till och med premiäråkt min nya längdskidor i dagarna. Men längtan efter vackra gräs, blåbär och kvällssol börjar pocka på inne i hjärteroten..