Kransbindning i Leva och Bo

Just nu tipsar jag, i tidningen Leva och Bo, om hur du kan göra en enkel och snygg krans att hänga upp i taket eller på väggen. Bilderna är tagna av grymme Pernilla Ahlsén .

Håret är lite rufsigt men vad gör väl det, det matchar den rufsiga kransen! 

I faktarutan om mig står det dock att jag har två vuxna barn! Väldigt kortväxta är dom i så fall! I verkligheten är dom 3 och 6 år. 

Homestyling

När du ska sälja din lägenhet så vill du förstås att den ska se så fördelaktig ut som bara möjligt, då är blommor en viktig komponent! Jag har valt blommor som inte ser så pretentiösa och överfixade ut utan mer som att "detta var bara något jag plockade ihop på vägen hem". Som om att lägenheten alltid ser ut så, inte bara just inför denna fotografering. 

Bröllopsplåtning

Här kommer lite bilder från ett höstligt fotojobb som jag, setdesigner Emma Wallmén och fotograf Therese Winberg gjorde för ett tag sen. Blommorna är gjorda av mig förstås! Älskar denna flippade brudbukett, den som vågar ha en sån på sitt bröllop räcker upp en hand! Rönnsumak, vaxblomma, gerbera och phormium är ingredienserna i buketten. 

Kans med vaxblomma och alkottar!

Bröllopsbuketter till Photowall

För någon vecka sen så var jag med och gjorde bröllopsbuketter till ett samarbete mellan Photowall och Vintagefabriken. Vi var på vackra Kristinehovs malmgård. Här och här kan du se resultatet av samarbetet. 

Här nedan kommer lite bilder som grymma Isabelle Pedersen tog på mina buketter:


Midsommarkransar i April

Förra veckan fick jag en beställning av Ciceron på ett gäng midsommarkransar till ett event som skulle gå av stapeln på Vasamuseet. Somriga och romantiska så det förslår! 

Bilderna är tagna av grymma Sofia Byström.