Glad avent!

Här är ett tips på hur du kan skapa din egen adventsljusstake! 

Jag har använt vackra mässingsljusstakar i olika höjder som jag har ställt på en bricka. Brickan har jag täckt med mossa och därefter stuckit i taklök, skimmia och eukalyptus. Några ekollon blir pricken över i. Lätt som en plätt verkligen! Prova vet jag!

skilladflorals.jpg
skilladflorals.jpg

Kranskurs!

Nu är det dags för kurs igen! 

Under workshopen kommer vi att binda julkransar av halmstommar – perfekt att sedan hänga över matbordet, på dörren eller lägga på bordet som en fin dekoration.

Ta med en kär vän, sambon eller en familjemedlem och frossa ordentligt i julen tillsammans med oss! Vi kommer bjuda på julfika och lyssna på julmusik hela kvällen lång. Antagligen vinterns trevligaste kurs!

Vad? Kurs i kransbinderi 

För vem? För dig som älskar julen, blommor och pyssel och vill lära dig hur man binder en vacker krans som passar till vintern och julen.

När? Torsdagen den 3 december kl 18.00-21.00 på Vintagefabriken i Midsommarkransen.

Pris? 550 kronor. I priset ingår  – förutom lära för livet –  julfika samt allt material till kursen. Dessutom får du 10% rabatt på hela Vintagefabrikens sortiment kvällen till ära.

Platserna är begränsande, så det är först till kvarn som gäller.

Biljetten köps smidigt och enkelt i Vintagefabrikens webshop där det är möjligt att betala på faktura (14 dagar eller 3 månader).

Välkomna!!