Blommor galore!

Det går så fasligt fort så här kommer två fredagsbuketter i ett!

Denna vecka är fredagsbuketten en famn med blommor kommer lastat. Min fredagsbukett är full av tulpaner, klematis och vaxblommor.

Temat förra veckan var: "en tager vad en haver".Det finns inte så mycket kul att plocka ute i naturen nu men om du ser dig omkring så finns det massor med vackra fröställningar och grenar. Här har jag blandat ut köpta rosor och vaxblommor med kvistar och vintergrön lagerhägg och murgröna. Glöm inte att du inte får bryta grenar i naturen om det inte är på din tomt eller en kompis! 

Hur ser din fredagsbukett ut? Lägg upp bilden på din instagram, följ och tagga @skilladflorals @volanglinda och #minfredagsbukett – så att vi kan hitta din bild och inspireras. En av bilderna belönas varje månad med en liten present från @vintagefabriken !