Min fredagsbukett

Här kommer dagens fredagsbukett. Idag kör vi tema "blå toner". Min bukett blev en med klematis och ett sjökort som omslagspapper. 

 

Denna bukett var januaris tema: "en tager vad en haver". Det finns inte så mycket kul att plocka ute i naturen nu men om du ser dig omkring så finns det massor med vackra fröställningar och grenar. Här har jag blandat ut köpta rosor och vaxblommor med kvistar och vintergrön lagerhägg och murgröna. Glöm inte att du inte får bryta grenar i naturen om det inte är på din tomt eller en kompis!

Hur ser din fredagsbukett ut? Lägg upp bilden på din instagram, följ och tagga @skilladflorals @volanglinda och #minfredagsbukett – så att vi kan hitta din bild och inspireras. En av bilderna belönas varje månad med en liten present från @vintagefabriken !