Om att göra sina egna blommor på sitt bröllop

Jag skulle alltså göra 15 bordsdekorationer, fyra tärnbuketter, fyra knappnålsblommor, en brudbukett, två kransar, en halvkrans (till mitt hår) och blommor till blomster archen. Samtidigt som jag skulle fixa med allt annat som ska fixas med till ett bröllop. Kanske inte min brightaste idé i livet. Men, det gick! Ja, med vissa bumps in the road. Tärnbuketterna blev inte alls som jag hade tänkt, knappnålsblommorna hade jag aldrig släppt igenom till en kund och kransarna ratades av barnen. 

Jag skulle bestämt ha craspedia i min bukett, dom matchade ju mina skor och naglar! Det är dom gula bollarna på bilden, solboll på svenska. Nu var det så att dom inte kom med i beställningen som jag hade gjort...grrr. Men så jag fick ta på dom i Borås, så min svärfar kunde plocka upp dom samma dag som bröllopet. SAMMA DAG SOM BRÖLLOPET! Så knappnålsblommorna och min brudbukett fick göras en timme innan själva vigseln. Lätt stressad. Brukar göra om och känna in brudbuketterna ett par gånger men inte denna gång inte. Tjoff, tjoff så fick den vara klar. Men den blev jag ändå rätt nöjd med. Knappnålsblommorna var det värre med, de föll liksom isär under dagen, man kan se det på Mårten på bilderna.

Hade jag gift mig igen så hade jag fortfarande gjort blommorna själv men skippat craspedian. 

Hepp!