Längt

Alltså, en gnistrande kall vinterdag med sol och höga fjäll är min typ av vinter, annars får det liksom vara. Nu har det äntligen kommit lite snö men känner jag detta årets vinter rätt så lurar slasket utanför dörren.

Fast egentligen är jag nog mera en sommarmänniska. Det säger sig självt liksom, det finns inte många växter som kan skryta med snygg vinteroutfit förutom en och annan kornell eller någon vettskrämd alunrot. Nä, tacka vet jag att sitta på en solvarm klippa och lyssna på koltrasten en sen sommarkväll när luften fortfarande är ljum. 

Nu har min kompis Jennifer tagit sin familj och stuckit till Hawaii, så avundsjuk så jag dör lite grann. Inte blir det bättre av svts serie "Familjer på äventyr" -nä, vi bara sålde allt och stack! Morr... en dag ska vi också bara sticka, och hör sen. Fast det får bli inte vinterhalvåret för den svenska sommaren byter jag inte bort mot något!